O nas

Victoria Company d.o.o.

Vodilni v trgovini s oljem

Victoria company d.o.o. je bila ustanovljena leta 2017 in ima sedež v Ljubljani. Glavna dejavnost podjetja je veleprodaja prečiščenega sončničnega olja. Dobavljamo veletrgovce in maloprodajne prodajalne po vsej državi in regiji.

Od leta 2017

Ustanovljeno v Ljubljani

Sodelujemo s vodilnimi verigami hipermarketov v Sloveniji, za katere ponujamo storitev pakiranja njihovih blagovnih znamk sončničnega olja. Kvalitetni izdelki po ugodnih pogojih, hitra in zanesljiva dostava nas je izpostavila kot zaupanja vrednega partnerja na našem trgu.

Individualen pristop
do vsakega poslovnega partnerja

Zanesljiva dobava
po najboljših cenah

Sončnično olje na debelo, Victoria Company Slovenia
Sončnično olje na debelo, Victoria Company Slovenia
Victoria Company d.o.o.

Poslanstvo

Zagotavljanje našim strankam visokokakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah, pravočasno in zanesljivo. Partnerstvo s dobavitelji, strankami in bankami temelji na medsebojnem zaupanju, zadovoljstvu končnih uporabnikov ter blaginji skupnosti. Zaposlovanje mladih, dobro izobraženih zaposlenih je osnova za poslovno rast in blagostanje.

Vizija

Zanesljiv partner pri distribuciji jedilnega sončničnega olja na območju Slovenije in regije. Podjetje sledi tržnim trendom, širi svojo ponudbo in ustvarja lastne blagovne znamke ter tako postaja prepoznavno tako pri kupcih kot pri dobaviteljih. Zaposlovanje mladih, izobraženih kadrov zagotavlja celovit razvoj podjetja, varnost in prihodnost zaposlenih in njihovih družin.

Sončnično olje na debelo, Victoria Company Slovenia
Victoria company d.o.o.

Partnerski odnosi

Značilnost našega podjetja je individualen pristop do vsakega poslovnega partnerja, s prilagajanjem njegovim potrebam in maksimalno fleksibilnostjo. Dolgoročen razvoj našega podjetja temelji na partnerskih odnosih in medsebojnem zaupanju. Zanesljivost in stabilnost našega poslovanja sta prispevali k temu, da smo postali »izbrano podjetje« za naše partnerje!

Victoria Company d.o.o.

Hitrost in zanesljivost dostave

Sončnično olje hranimo v naših skladiščih v optimalnih pogojih, skladno z najvišjimi svetovnimi standardi, in vedno smo pripravljeni ustreči zahtevam naših kupcev glede količine izdelkov. Dostava v vaša skladišča poteka po načelu “prav na čas” ali “danes za danes”. S tem se razlikujemo od drugih in kažemo, da se hitro odzovemo na zahteve strank ter zagotovimo popolno storitev.

Sončnično olje na debelo, Victoria Company Slovenia