Sončnično olje

Victoria Company d.o.o.

Veleprodaja rafiniranega sončničnega olja

Victoria Company d.o.o. je uvoznik in ekskluzivni distributer vodilnih svetovnih podjetij za jedilno sončnično olje, prav tako pa smo distributer izdelkov največjih oljarn v regiji. Naša olja so proizvedena po najvišjih svetovnih standardih in imajo priznane mednarodne certifikate kakovosti (HACCP, Kosher, Halal, FSCC 2001).

Naša olja so brez konzervansov, holesterola in vonja ter imajo svetlo barvo.

Blagovna znamka

"Sunčica" - jedilno rafinirano sončnično olje

Victoria company d.o.o. je glavni distributer sončničnega olja blagovne znamke “Sunčica” za slovensko tržišče. Pridelana je iz izbranih sort sončnic. Odlična kakovost in dostopna cena ga nareditа izredno konkurenčnega na tržišču. To priznavajo tudi poslovni partnerji, ki vse bolj vključujejo “Sunčico” v svojo ponudbo in jo plasirajo v maloprodajo.

Paleta izdelkov:

Lastnosti sončničnega olja

Sončnično olje je nepogrešljiv izdelek v prehrani ljudi in se uporablja pri vsakodnevni pripravi jedi. Spada med najkakovostnejša rastlinska olja.

Vsebuje visok delež esencialnih nenasičenih maščobnih kislin, vitamin E in druge naravne sestavine. Ima visoko energetsko vrednost. Rafinirano sončnično olje lahko dolgo časa hranimo, ne da bi se spremenila barva, vonj ali okus.

Sončnično olje na debelo, Victoria Company Slovenia